Consiliul Judetean Vaslui a eliberat un certificat de urbanism companiei Chevron România Exploration and Production SRL pentru lucrari de amenajare si foraj pentru sonda de explorare in zona Păltinis, o localitate aflata la 100 de kilometri distanta de Barlad. Guvernul USl care s-a prefacut in campanie un aliat al poporului pentru a castiga voturile, acum a schimbat radical punctul de vedere in privinta gazelor de sist. Victor Ponta da o palma natiunii si arata ca nu apara decat interesele americane a unor companii private. Sanatatea romanilor nu mai este o prioritate. Daca Basescu a fost promotorul otravurilor, Victor Ponta vrea sa-l intreaca. Ramane de vazut si surprizele din zona litoralului unde mai bine de 50% din populatie  nu a iesit nici la referendum sau au fost pacaliti sa politizeze un demers care nu avea legatura decat cu viitorul nostru.

vamaveche

3 COMENTARII

  1. Daca pentru campaniile electorale se gasesc mereu bani, pentru corecta informare a populatiei nu s-au gasit. Iata rezultatul! Oare ce-i mai important?

  2. Pacat ca suntem asa delasatori, ne implicam prea putin si de obicei prea tarziu. Cand ne ajunge cutitul la os dupa cum se spune. In rest, lasam pe altii sa ne decida soarta, sa hotarasca in locul nostru.
    Daca ieseau macar 50% din alegatori la referendum, puteam sa dam cu tifla celor ce vor sa ne otraveasca apa si pamantul doar ca sa castige ei din expluatarea gazelor de sist. Ce mostenire lasam copiilor si nepotilor nostri ??? Un pamant bolnav, plin de chimicale ?!?

  3. Chiar daca se atingea pragul la referendum nu se intampla nimic deoarece a fost o gaselnita electorala.
    Intrebarea trebuia sa fie “Sunteti de acord cu exploatarea gazelor de sist” nu porcaria aia cu “Sunteti de acord ca exploatarea gazelor de sist sa otraveasca acviferul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.