Consilierul ALDE Mangalia, Nicolae Moroianu, despre demolarea garajelor

4
130

4 COMENTARII

 1. Cum se face domn consilier ca in timp ce oamenii protestau impotriva demolarii garajelor, in consiliul local, domn primar, radu Cristian, a propus, si s-a si votat favorabil, cca 20 de de propuneri cu drept de superficie pentru constructia de garaje ale acolitilor sai!!!
  Pe unii ii demolam si pe altii ii protejam ca sunt angajatii si aservitii primarului? L-am vazut la poz. 29. Pe Emil Hanganu! Pai asta nu-i angajatul primariei sau ordinul asta de demolare este doar pentru prosti!
  Hanganu sta langa Tosca, Pelican si garajul si-l face in curtea spitalului!!!!!! Woau cata nemernicie!
  Nu trebuia sa votati o asa mare nimicnicie domn consilier! Trebuia sa sustineti cu tarie drept de superficie pentru toti cei cu contracte si conventii legale, nu doar pentru camarilla primarului!

  29. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de superficie asupra terenului în suprafaţă de 19mp situat în Municipiul Mangalia, Str. Ernest Juvara, nr. 30 – beneficiar Hanganu Emanoil;
  Iniţiator – Primar

 2. Trebuia inceput progresiv demolarea pentru ca oamenii sa vada imediat ce a gandit primaria in folosul si binele locuitorilor. Asa ce vedem! Ruine si mizerie ca la groapa de gunoi.
  Ce-a fost in capul primarului, nimeni nu stie, dar lucru curat in niciun caz nu! Tare mi-e ca pregateste locul pentru cine stie ce musterii care sa construiasca rezidentiale sau viloaie personale.
  Cum sa-l mai crezi pe omul asta! Acum cativa ani spunea cum va moderniza el bateriile de garaje din spatele casei de cultura, ceva de genul celor din curtea spitalului, modern, frumoase si acum a-ntorso ca la Ploiesti! Demoleaza, darama, distruge. Trebuie oprit cu orice pret! Mangalia este orasul nostru al Mangaliotilor nu al tuturor veneticilor veniti din cele patru vanturi!
  Solicitam suspendarea si alegerea de nou primar pentru Oamenii orasului, nu pentru ,,afaceristii” lui, ale caror doleante le sustine si le duce la indeplinire in orice conditii.

 3. Garajele alea cu etaj ,din spatele casei de cultura, cand le faci domn primar radu cristian? Le mai faci sau le darami si p’alea care sunt? Ce te mai laudai cu proiectul asta in 2014 si aratai poze cu ele la toate televiziunie!!! Ai uitat, ti-ai atins scopul si..populimea cotu si piscotu…

 4. piticul as face de cap indiferent de vrerea poporului si asta datorita noua ca nu al luam la goana sa plece direct la puscarie caci acolo ai este locul ptr. toate fraudele si tembelismele facute doar in favoarea lui si echipei lui de hoti care au tocat bugetul incluzand ajutoarele de la C.E ptr niste proiecte finalizate doar pe hartie nu in realitate si proiecte de cacao ce nu au fost nici macar incepute, ba din contra a distrus si ce a fost bun facut de inaintasii lui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.