Concertul „ROCK THE SEA” cu trupa CARGO – O seară de legendă la Casa de Cultură din Mangalia

0
380
În seara de vineri, 5 aprilie 2024, fanii muzicii rock sunt invitați să se alăture unui eveniment deosebit – Concertul „ROCK THE SEA” susținut de trupa CARGO, la Casa de Cultură din Mangalia. Legendarii membri ai trupei vor oferi publicului o experiență muzicală intensă și emoționantă, aducând hiturile lor consacrate și atmosfera unică pe care doar ei o pot crea.

Cu începere de la ora 21:00, trupa CARGO promite să fie “Aproape de voi”, captând energia publicului într-o “Ploaie” inegalabilă de aplauze. Fanii sunt invitați să se alăture și să cânte împreună cu trupa la melodii precum “Nu mai am țigări”, “Spune-mi de ce”, “Ziua Vrăjitoarelor” sau “Anarhia”.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită, dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Se recomandă utilizarea căștilor de protectie fonică pentru copii. Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisă in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă intre 16 si 18 ani este permisă în baza unui bilet valabil de acces.

Biletele pentru acest eveniment pot fi rezervate pe iabilet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.