Concert Vali Craciunescu & Blue Sound Chicago La Barba Neagra- De La Zavaidoc la Queen

0
111

Printul cu Acordeonul Rosu – Vali Craciunescu – Nebunul frumos al showbizz-ului romanesc, va propune alaturi de Blue Sound Chicago un concert cu accente de lautarie, rock, muzica de petrecere, voie buna, parti de muzica clasica. In concertul De Ras si Panarama – DE LA ZAVAIDOC LA QUEEN, Vali Craciunescu va canta cu acordeonul, pianul si vocea, va povesti cu haz intamplari ce l-au marcat, va fi prietenul vostru pentru aproape 2 ore.

Vali Craciunescu a cantat in decursul vremii in mai multe trupe cum ar fi Karma (folk), Floare Albastra ( rock progresiv), Spitalul de Urgenta ( rock), Blue Sound Chicago ( Blues, soul, rock), a participat la inregistrari si/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Pheonix etc. A jucat in filme, cea mai importanta aparitie fiind in lung metrajul Margot. Este artistul care datorita umorului, stilului personal de abordare a muzicii cu sinceritate si pasiune, cu dragoste, trece rampa si se face usor iubit de public.

Din playlistul concertului , piese din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Siminica, Romica Puceanu, Gabi Lunca, Gheorghe Dinica, Dan Spataru, Queen, Metallica, AC DC, Clayderman, Beethoven, Scorpions, Eagles, Frank Sinatra… etc.

Vineri seara, incepand cu ora 21.00, sunteti asteptati in Vama Veche “La Barba Neagra“, pentru a petrece cateva ore in compania frumosului nebun al showbizz-ului romanesc.

Informatii si rezervari la telefon: 0758.352.896

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.