6 COMENTARII

 1. TUSI DAR TU AI FOST CAP DE LISTA LA ALEGERI SI CE RAHAT AI FACUT??????
  ABTINE-TE MAI BINE SI DU-TE TU LA PARINTII TAI ACASA CA AICI NU TE MAI ALEGE NIMENI AFECTATULE.
  PE TOTI VA PREOCUPA SUFERINTA MANGALIEI….
  HAI SICTIR

 2. Nu avem caldura din cauza lui TUSAC de oarece el nu al facut recurs la procesul interntat de CALLATIS si a furat bani nenorocitilor.

 3. Ha ! Cum era sa faca Tusac recurs, cand avea de “livrat” la PSD Constanta “tributul” pentru a ramane pe post si a nu avea controale adevarate la primarie, sa poata fura in voie ? Noroc cu Prefectul ca a intrerupt aceasta dominatie, inlaturandu-l pe Tusac. Multi il ataca pe prefect, unii fiind PSD-isti, Tusachisti, altii poate din alte considerente. Personal nu sunt nici pro Palaz, nici contra, pentru ca nu-i cunosc activitatea. Ceea ce stiu e ca a facut un mare serviciu Mangaliei eliberandul din functie pe Tusac, a carui loc e la Poarta Alba, nu aici.
  Revenind; Amintitiva de sedinta “de indata” pe care a convocat-o, inainte de a fi demis, avand ca scop aprobarea pretului marit la Gigakalorie. El a propus aprobarea, 9 din cei 19 consilieri au votat DA, deci proiectul trebuia sa cada, neavand majoritate si totusi el a semnat majorarea. Noroc ca s-a opus prefectul, ca altfel plateam cei 677 de lei pe Gigakalorie. Partea proasta e ca prefectul si justitia s-a miscat cam incet si sufera populatia de frig, dar nici cetatenii nu au luat atitudine prompt. Cati au facut plangere penala la parchet ? Doar ONG-ul Drepturi Civile si presedintele unei asociatii de proprietari, si acesta din urma, abia pe data de 11 Februarie.(destul de tarziu).

 4. sa faca recurs fili ca el e primar interimar. tusac in ce calitate sa faca recurs. treziti-va, nu va mai lasati cumparati de iorgus !!! el si palaz au planuit totul si caldura nu o sa aveti deloc pt ca asta e planul : lumea sa sufere si vina sa cada pe tusac.

 5. Nu se mai poate face recurs. Tusac a intarziat intentionat sa se piarda termenul de recurs. Asa ca mai usor cu opiniile nefondate. Hai sa fim corecti si sa lasam politica de partid. Chiar va rog

 6. Esti neinformat si partinitor Ciprian! Pentru recurs exista un anumit termen, care a trecut inainte de a fi demis Tusac. Deci Filimon (si nici altcineva) nu are cum sa mai depuna recurs dupa atata timp. Poate doar sa-l dea in judecata pe Tusac si Callatis Therm, ceea ce trebuie sa faca pentru viitor, pentru iarna urmatoare, ca oricum procedura dureaza. Iorgus e vinovat si el pentru contractul initial si trebuie tras si el la raspundere, dar se pare ca “Mafia termoficarii” e mult mai stufoasa. Cititi documentele si se pare ca nu sunt toate…Vom vedea daca mai apare ceva. In orice caz Mangalia. Tv a facut un mare serviciu municipiului cu investigatiile si dezvaluirile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.