Locuitorii din staţiunile municipiului Mangalia vor beneficia în perioada următoare de un tarif mai mic la transportul local. Astfel, pentru o călătorie vor plăti 2 lei în loc de 3 lei, cât erau obligați să plătească până acum. Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a inițiat demersurile ca această măsură cu caracter social să fie pusă în aplicare de către toţi transportatorii pentru a veni în întâmpinarea locuitorilor municipiului.

În acelaşi timp, s-a decis ca transportul local să deservească de acum înainte şi locuitorii din zone neacoperite până acum, precum Herghelie, IAS, Fruvileg, Zootehnie. Microbuzele care vor circula în aceste zone, vor practica acelaşi preţ de 2 lei pentru o călătorie.

O altă noutate pentru Mangalia este traseul Mamaia – Vama Veche, care va trece prin Costineşti şi staţiunile din Sudul litoralului, în timpul sezonului estival, precum şi traseul permanent Mangalia – Constanţa, care va intra prin statiunile municipiului şi Costinesti, venind astfel în întâmpinarea locuitorilor din Neptun-Olimp.

 

2 COMENTARII

  1. Buna idee. iei un singur microbus, nu 2-3…mai astepti in statii.
    Asteptam si alte idei in ajutorul cetateanului, turistului.

  2. Prin parcuri, faleza…de exemplu…iarba sa fie udata, se usuca si arata jalnic peisaju.
    Si asa cel care sta in parc (Diana) si pazeste pe acolo, poate sa mute un furtun care stropeste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.