LIVEZI ÎN FIECARE CURTE

 

Primarul Mihai Claudiu Tusac a inițiat un program de refacere a livezilor în incintele private. Acțiunea a început vineri, 20 aprilie 2012 și se va derula în fiecare seară până la finalizarea stocului de 30.000 de pomi fructiferi.

Primii beneficiari au fost locuitorii din cartierul Coloniști, începând cu strada Matei Basarab. Echipa primarului municipiului Mangalia a bătut din poartă în poartă oferind celor care au ieșit câte doi pomi. Din păcate, ploaia le-a cam încurcat socotelile și în prima seară s-au împărțit doar 600 de puieți.

A fost un prilej pentru șeful administrației locale să discute cu cetățenii, iar problema cea mai des amintită de aceștia este gazul. Primarul Mihai Claudiu Tusac i-a asigurat că în maxim două săptămâni rețeaua de gaz va fi deja instalată, țevile aflându-se deja depozitate pe marginea străzilor pe unde este trasată magistrala. După primele probe de presiune, se va putea interveni, la cererea cetățenilor, pentru racordarea locuințelor proprii: Așa cum v-am promis, veți scăpa în curând de butelii, veți beneficia de încălzire la prețuri decente și de toate avantajele utilizării acestui combustibil.

Cetățenii i-au mulțumit și pentru inițiativa de a le dărui pomi fructiferi, avantajele de a avea propriile fructe, naturale fiind păstrarea sănătății și educarea tineretului pentru o alimentație sănătoasă. Puieții erau de măr, cireș și piersic, adaptați la condițiile climatice din Dobrogea.

 

Dep. Mass-media Primaria Mangalia

2 COMENTARII

  1. liricile deja obosite de minciuni ale lui “2pac” + putina “mita” din banii nostri = campanie electorala.

  2. Mda, la prima vedere suna frumos: Tusac a impartit puieti de pomi fructiferi, dar pe banii cui ? Nu cumva tot din banii nostri, din bugetul primariei, buget din care si-a tras parte consistenta in timpul mandatului care se incheie ?
    In privinta gazelor, nu-i vad nici aici un merit deosebit. Doar nule aduce pe banii lui, iar faptul ca a semnat un contract cu firma respectiva, intra in atributiunile primarului indiferent cum s-ar numi el si e platit pentru asta. In plus, lucrarea trebuia sa fie terminata la aceasta data si nu cred ca va fi finalizata nici la noul termen. Apoi nu ni s-a spus la ce pret vor fi facturate aceste gaze. Daca vom avea si la gaze ca la gigakalorie, apa curenta menajera si alte servicii, cel mai mare pret din Romania, nu prea cred ca avem de ce ne bucura. Se vorbeste ca Tusac ar vrea sa dea contractul de expluatare si intretinere tot celor de la Callatis Term. Dupa parerea mea, asta e inca un motiv sa vrem sa scapam si de unul si de ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.