7 COMENTARII

 1. Mai nea Costica Filimon, laudabila intentia de reziliere a contractului, chiar daca n-ai reusit din cauza hahalerelor de colegi, (pupincuristii lui Tusac). (Sper sa o realizeze urmatorul primar)
  Ca ti-ai dat demisia, e treaba dumitale, dar daca tot ai facut-o, de ce a trebuit sa semnezi ordonantarile privind plata acelei sume catre Callatis Therm ?!? Ai recunoscut si d-ta ca nu merita acei bani. Cred ca se impunea sa te retragi pur si simplu, (daca asa ai hotarat) cu fruntea sus si sa lasi acei bani in primarie, sa nu le faci jocul murdar si portofelul gros nenorocitilor ce jefuiesc Mangalia.

 2. NENOROCITILOR CE MAI MINTITI,UNDE ESTE CALDURA?AFOST ASERA LA 3 NOAPTEA SI ACUM SUNT GHEATA CALORIFERELE,UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NENOROCITILOR

 3. Acum cateva minute am sunat la dispecerat sa intreb de programul caldurii pentru ca la mine sunt caloriferele reci si mi s-a spus ca este “o spartura mare” si ca probabil se va repara maine!
  Oricum, au dat cam multa caldura, incepusem sa transpir!
  Nenorocitii!

 4. Ar fi de dorit sa stim si noi cam care sunt interesele celor 10 si exact care ce afaceri are cu primaria care sunt martrapazlacurile facute de acesti sfintisori

 5. a tinut minunea doar 1 bucata zi .spun ca au o spartura mare au pe dracu sa i ia pe toti sa vina macar zile mai calde si sa se duca toti hotii astia la taiat stuf in balta asa sa i ajute DUMNEZEU

 6. niste nenorociti, a ajuns ca magalia sa fie reprezentata de tigani si smecheri/pacat.traim ca in evul mediu.e prea nult spus ca traim intr-un sat dar intr=un municipiu?

 7. A-ti fost atenti ce scrie pe factura?-Avans subventie-in nici un caz-achizitie combustibil- asta inseamna ca banii de la guvern pot fi cheltuiti de Callatisterm pentru orice vor ei.Destinatia acestor bani a fost strict pt. combustibil.Pariez ca aceste fonduri vor ajunge pentru 3-4 zile si apoi iar vom tremura de frig.Noroc ca natura e de partea noastra a celor multi si oropsiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.