La sfarsitul saptamanii trecute, pe plaja dintre Saturn si Venus, la Black Sea Arena, au fost organizate, cu sprijinul Primariei municipiului Mangalia, mai multe evenimente destinate turistilor. Astfel, peste 100.000 de persoane au fost prezente, sambata si duminica, la Liberty Parade si Concertul Europa FM, printre spectatori aflandu-se primul ministru Victor Ponta si primarul Mangaliei, Cristian Radu. Startul distractiei in statiunile din sudul litoralului a fost dat inca de joi, 11 iulie, cu o intrecere spectaculoasa intre un autoturism Jaguar, o motocicleta, un avion si un elicopter. Evenimentul s-a desfasurat pe o distanta de 2 Km, de-a lungul cordonului rutier Saturn-Venus. Un alt spectacol deosebit a fost oferit turistilor, vineri, 12 iulie, cu ocazia deschiderii intrecerilor de drifturi de la Mangalia Grand Prix. Evenimentul, organizat de Primaria Mangalia si Bucharest Grand Prix, se doreste a fi o combinatie intre sportul cu motor in general si entertainment. Pe arena special amenajata pentru aceasta manifestare au loc, in fiecare seara, adevarate spectacole de drift, cu participarea unor piloti de renume mondial. In zilele de 13 si 14 iulie, in Portul Turistic Mangalia a avut loc spectacolul aviatic “Aeromania”, cu participarea unor piloti celebri. Looping-urile desavarsite si manevrele de zbor inedite au fost apreciate de publicul prezent. Pilotii romani si straini, dar si parasutistii experimentati au incantat atat turistii, cat si localnicii de pe plaja din Mangalia. In cadrul evenimentului a fost inclus si un concert desfasurat in incinta Aeroportului Tuzla, cu artisti precum Margineanu, Zdob si Zdub, Platonic, Trupa Veche si Parazitii. Evenimentul care a reunit in sudul litoralului peste 50.000 de spectatori a fost Liberty Parade 2013. Cea mai mare petrecere de pe litoralul romanesc a inceput sambata, 13 iulie, inca de la ora 16:00, cand Caravana Liberty Parade s-a pus in miscare de la intrarea in statiunea Olimp si a trecut prin Neptun, Jupiter, Cap Aurora si Venus, adunand petrecaretii aflati la mare, cu destinatia „Black Sea Arena”. Atat pe traseul caravanei, cat si pe scena Liberty au mixat unii dintre cei mai iubiti DJ romani si straini, care au incins atmosfera timp de 14 ore. Duminica, 14 iulie, in aceeasi locatie, a avut loc concertul Europa FM, cu participarea unor trupe si artisti romani. Peste 50.000 de spectatori au urmarit Directia 5, Smiley, Vama si Voltaj. Scena din cadrul “Black Sea Arena” a fost una dintre cele mai mari, din sud-estul Europei. Aceasta masoara 450 de metri patrati fiind flancata de 300 de metri patrati de led screen-uri.

8 COMENTARII

  1. Iorgus avea o vorba cand i se atragea atentia pentru galagia de la carciuma unde e acum piratul . ,,Omul care munceste doarme,,. Sincer , cred ca avea dreptate.

  2. primarule mai taie dracu din aia 50 de mi,si dak au au fost atatia, cati au fost turisti mangaliei? max 500 restul au venit din alta parte, nu te mai caca pe tine…esti un sclav. te dai mare primar dar in sufletul tau sti prea bine ce esti…dak nu se dadea milioanele de euro la votari in viata ta nu castigai.. esti sclavul sistemului.. esti marioneta unor oameni cu interese… u doar inghiti si pui in aplicare comenzile primite… sti ceva.. 4 ani trecu repede.. si nu uita ca sus e un dumnezeu care la vede pe toate.. si EL nu bate cu paru…

  3. Bravo nelu!
    Eu nu inteleg toata propaganda asta comunista. A fost evident ce s-a intamplat, toata lumea a vazut, de ce trebuie sa ne mai arunce in fata asemenea “comunicate”, flyere prin cutiile postale cu vezi doamne ce a facut primaria…a facut ceva normal, ce orice primarie trebuie sa faca, nu trebuie sa se laude la fiecare rahat!

  4. eu il respect f mult pe domnul primar datorita lui am casa singurul care m-a ascultat si m- inteles respect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.