Comunicat de presa privind MSC “FLAMINIA”

0
83

In legatura cu ultimele evolutii si informatii de interes public cu privire la proiectul de reparatii si constructii a unei parti a navei MSC “Flaminia”, astazi 09.05.2013, conducerea executiva a Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A, prin biroul sau de presa, transmite urmatorul comunicat :

  1. In cursul zilei de ieri 08.05.2013 a avut loc la sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului (“ANPM”) din Bucuresti, o intilnire in cadrul careia s-a prezentat de catre grupul de firme specializate si autorizate – partenere ale Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A., “Proiectul Tehnic cu privire la metodele si tehnologiile de procesare/valorificare a deseurilor de pe nava MSC Flaminia”
  2. La intilnire au participat reprezentantii Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A., echipa de specialisti ai firmelor colaboratoare,  conducerea ANPM  si a Garzii de Mediu Constanta.
  3. Proiectul tehnic prezentat si dezbatut va fi ajustat cu observatiile si recomandarile din sedinta si depus cel tirziu maine la autoritatile competente, in vederea avizarii.

Data : 09.05.2013

Biroul de Presa al Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A.

In legatura cu ultimele evolutii si informatii de interes public cu privire la proiectul de reparatii si constructii a unei parti a navei MSC “Flaminia”, astazi 10.05.2013, conducerea executiva a Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A, prin biroul sau de presa, transmite urmatorul comunicat :

  1. In cursul diminetii, forma finala a “Proiectul Tehnic cu privire la metodele si tehnologiile de procesare/valorificare a deseurilor de pe nava MSC Flaminia” redactat de catre echipa de specialisti a firmelor specializate si autorizate, angajate de catre DMHI, cu ajustarile, observatiile si recomandarile din sedinta de la sediul ANPM Bucuresti, a fost depusa la Agentia de Protectie a Mediului Constanta, Comisariatul Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu si Prefectura Constanta.
  2. Pe linga Proiectul Tehnic de mai sus, Procedura de lucru in baza careia se vor desfasura operatiunile de usurare a navei MSC “Flaminia” in portul Constanta, coroborate cu cele de decontaminare si procesare a deseurilor, agreeate de toate societatile specializate si implicate in aceste activitati, angajate de catre DMHI, a fost deasemenea inaintata acelorasi institutii.
  3. Raportul final al INSEMEX Petrosani, comandat de catre Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A., in vederea evaluarii riscului de inflamabilitate / explozie a fost primit in mod formal de catre societatea noastra si transmis institutiilor mai sus descrise. Raportul final are concluziile identice cu cele preliminar prezentate opiniei publice, in comunicatul Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A. din data de 08.05.2013.

Data : 10.05.2013

Biroul de Presa al Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.