Preşedintele Asociaţiei Sportive Municipale (ASM) Callatis GM, Lucian Luca, a fost ales recent în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Lupte (FRL). Până de curând membru în Biroul Federal al FRL, Lucian Luca este fost sportiv de performanţă, câştigător al multor competiţii sportive, la nivel naţional şi internaţional. După retragerea din activitate, el s-a ocupat de promovarea sportului pe plan local şi încurajarea tinerilor din Mangalia să practice sportul de performanţă. În prezent, Lucian Luca se implică în dezvoltarea tuturor disciplinelor sportive, prin programele derulate de ASM Calltis GM. El a declarat că în urma numirii în funcţia de vicepreşedinte al FRL, va face demersuri pentru a organiza în Mangalia mai multe competiţii de profil, cu participarea unor sportivi din ţară şi străinătate. “În domeniul luptelor, avem sportivi cu rezultate foarte bune atât pe plan naţional, cât şi internaţional. În continuare, vom promova sportul de masă în rândul copiilor şi tinerilor din Mangalia. Cu sprijinul Consiliului Local, vom încerca să organizăm, în sudul litoralului, Campionatul mondial de lupte pe plajă. Ne dorim la fel de mult să înfiinţăm o echipă de lupte feminine, în Mangalia, cu care apoi să participăm la campionatele naţionale”, a afirmat Lucian Luca.

2 COMENTARII

  1. Foarte bine ! Orice activitate care sa atraga turistii si nu numai, e binevenita. chestia e ca trebuie supravegheata activitatea lui lucian si sa justifice cheltuirea fondurilor. Este stiut ca asa cum a fost printre campioni in sport, tot printre fruntasi e si la evaziunea fiscala.

  2. Felicitari !
    Lucian nu are nevoie de nici o supraveghere. A realizat pana acum multe lucruri atat in viata cat si in afaceri. Are nevoie doar de sprijinul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.