O comisie a Consiliului Local Mangalia a semnat procesul-verbal de preluare a celor 33 de Centrale Termice din oraş de la Callatis Therm, urmând ca în zilele următoare să înceapă probele cu apă rece pe instalaţiile de încălzire. În urma acestui demers, Centralele Termice au intrat în administrarea Goldterm, societate al cărei acţionar unic este CL Mangalia. Cu această ocazie, reprezentanţii Goldterm fac apel la locuitorii Mangaliei să fie prezenţi în apartamente, în zilele de sâmbătă, 27 şi duminică 28 octombrie, întrucât se vor face verificări ale sistemelor de termoficare din incinta blocurilor. “Facem apel la cetăţenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare să fie acasă la acest sfârşit de săptămână pentru că se bagă presiune pe calorifere ca să verificăm instalaţiile”, a explicat directorul Goldterm, Dan Georgescu. În această perioadă, responsabilii societăţii analizează mai multe oferte de achiziţionare a combustibilului necesar producerii agentului termic, astfel încât să fie aleasă cea mai bună variantă pentru cetăţeni.

3 COMENTARII

  1. … se baga presiune … exprimare de director !analizeaza oferte .. care sunnt intre 4 si 5 mii tona,deci tot 500 lei tre sa puna primaria pentru ca pretul la populatie sa fie cam 300.

  2. 300 o sa plateasca cei cu venituri foarte mici iar restul probabil o sa plateasca tot 500. de ce nu ne spune care este pretul gigacaloriei? sau ne spune la anul? nu e corect.

  3. La mine la scara, pe afis, scrie ca intre datele 30-31oct dupa orele 12.00 se fac probe la coloane. Ce sa credem? anuntul de la scara sau cel de mai sus (de pe net) ???
    In fine…caldura in calofirele celor racordati, tensiune la curent celor care se incalzesc electric (anu trecut a fost vai de toti – cei bransati nu primeau caldura de la centrale, asa ca au recurs si ei la sistemul electric de incalzire — rezultat : tensiune foarte mica, pene de curent mai in fiecare zii, etc – multe neplaceri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.