Consilierii locali din Mangalia, au adoptat, Joi, 4 iulie, mai multe hotărâri cu caracter administrativ şi social. Unul dintre proiectele votate se referă la mandatarea Serviciului Public Administrarea Domeniului Public şi Privat în vederea gestionării activităţii de afişaj stradal publicitar. Conform HCL nr. 46/2006 activitatea de reclamă şi publicitate, precum şi cea de afişaj de pe teritoriul administrativ al Mangaliei este  concesionată de un operator privat, fără a exista un organ de control al activităţii derulate de respectiva societate. Prin noile reglementări stabilite în prezenta şedinţă CL, Serviciul Public ADPP poate controla activitatea de publicitate stradală a concesionarului. Un alt proiect adoptat, în cadrul CL a stabilit numărul de membri în Consiliul de Administraţie al RA Gold Mangalia şi nominalizarea acestora. De asemenea, aleşii locali au aprobat un Regulament de Organizare şi Funcţionare a Cimitirelor de pe raza municipiului Mangalia, dar şi Regulamentul de funcţionare a Serviciului pentru Evidenţa Persoanelor. Alt Regulament adoptat de consilierii locali, se referă la procedura examenelor de promovare în grad a personalului din cadrul Spitalului Municipal Mangalia. În cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost adoptat proiectul de hotărâre privind acordarea post-mortem a titlului de „Cetăţean de Onoare” al municipiului Mangalia, pentru Cozmin Florescu şi Constantin Vlăduţ Sărman, care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident aviatic de la Tuzla.

2 COMENTARII

  1. Sugerez primarului sa-si trimita Departamentul Media la perfectionare. Saracii, tot nu stiu pe unde sa puna amarata aia de virgula.,,Consilierii locali din Mangalia, au adoptat” (virgula intre subiect si predicat??!!!) .Mai nou, zilele saptamanii in limba romana se scriu cu litere mari??!!! (,,Joi”). Nu era mai simplu sa incepeti comunicatul direct cu timpul actiunii? Asta ca sa ma iau numai de inceput. Nu mai indraznesc mai departe! Nici nu mai se merita sa mai citesti! Of, Of! Daca nu va pricepeti, macar mai puneti mana pe o carte de limba romana! Ne mancati banii degeaba in primaria aia!

  2. banuiesc ca asta este motivul pentru care si cei de la Mangalia tv scriu inainte de titlu comunicat de presa, sa se disculpe pentru textul scris cu picioarele, dar daca te uiti la sedinta cl descoperi ca aia de la media mai nou sunt in consiliul de administrare la toate firmele infiintate de primarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.