Consilierul PDL Paul Foleanu a înaintat, în atenţia primarului Mangaliei, Cristian Radu, a secretarului municipiului, Petrina Boiţă şi a Consiliului Local, un proiect de hotărâre ce urmează să fie expus pe ordinea de zi a primei şedinţe din această lună, referitor la micşorarea preţului de furnizare a energiei termice către populaţia oraşului.

Astfel, preţul gigacaloriei, care la ora actuală este de 295 de lei către populaţie, ar urma să scadă până la 195 de lei, începând cu 1 ianuarie 2014. „Proiectul vine în ajutorul populaţiei cu o situaţie materială precară, datorată majorării preţurilor bunurilor de larg consum, a costului combustibililor, dar şi a taxelor şi impozitelor pe 2013. Este vorba despre responsabilitatea pe care noi, consilierii, o avem faţă de cetăţenii care ne-au votat. Sunt sigur că toţi colegii mei din Consiliul Local Mangalia vor achiesa la această decizie“, afirmă consilierul local Paul Foleanu.

În motivarea proiectului de hotărâre, Paul Foleanu arată că, datorită faptului că Goldterm SA a finalizat racordarea centralelor termice la gaz, preţul se va reduce considerabil, iar efortul bugetar privind diferenţa de preţ nu va fi mai mare pentru Mangalia faţă de anii trecuţi.

Consilier local PDL,

Paul Foleanu

4 COMENTARII

  1. SAL ! Dl. Paul !
    Succes !! as vrea s-o vad si PASTA !
    ………………
    stiu ca va mai dura o vreme …dar sper in proiectul TAU

  2. Nu se va aproba nimic pt ca proiectul gaze nu a fost facut pt cetateni ci pt interesele furnizorului, constructorului si a primariei care face economii- iar acum o sa se vada si acest lucru…ieftinirea pt populatie nu a fost niciodata in plan 🙂

  3. Ar fi ceva de domeniul fantasticului , o reducere de pret la lacomia actuala ? Tare mi-e teama sa nu se rotunjeasca : 300 lei ! Da-le doamne minte la nebuni si orbilor vedere !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.