Complexul Belvedere, Amfiteatru, Panoramic din Olimp se va deschide pe 1 iunie 2019.

0
422

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din ţară, care controlează unităţi hoteliere pe litoralul românesc dar şi în Capitală, are în plan investiţii de 30 de milioane de euro în turism pentru anul acesta şi 2019.

O investiție în derulare vizează modernizarea complexului hotelier Belvedere, Amfiteatru, Panoramic din Neptun-Olimp.

Renovăm integral cu 15 milioane de euro complexul Belvedere, Amfiteatru, Panoramic din Neptun-Olimp, îl aducem la 4 stele. Va fi un complex foarte frumos. Plănuim să îl deschidem pe 1 iunie 2019. Estimam ca în primul an de funcționare să atragem 100.000 de turiști. Complexul va oferi servicii în regim all inclusive, prețul unui pachet urmând să fie de 690 de euro” a precizat omul de afaceri citat de Ziarul Financiar.

sursa foto: profit.ro

Fosta perlă a litoralului a fost cumpărată de lanțul Phoenicia, deținut de Mohammad Murad, la sfârșitul anului 2016,  de la Josef Goschy, proprietarul lanţului Unita Turism.

Povestea mea legată de complexul din Olimp are trei decenii. Pe vremea când eram student la medicină, am purtat în sufletul meu, respectul şi admiraţia pentru acest minunat complex şi niciodată nu m-am gândit că aş putea deveni proprietarul. (…) Voi încerca să reîntorc istoria, punând din nou coroana pe fruntea litorarului românesc şi acest complex va redeveni ceea ce a fost  sau chiar mai mult. Prin investiţie putem repune România pe harta turismului mondial. Să avem încredere în România şi cultura de a gândi pozitiv”, este o parte din mesajul postat de Murad pe contul său de Facebook, in 2016.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.