Comerţ ilicit întrerupt de jandarmi pe plaja din staţiunea Venus

1
66

În data de 07.07.2014, în jurul orei 10.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa aflat în misiune pe raza staţiunii Venus, a observat o persoană de sex bărbătesc care oferea spre comercializare diferite bunuri pe plaja staţiunii anterior amintite.

Jandarmii au procedat la interceptarea şi stabilirea identităţii persoanei în cauză.

Astfel, s-a stabilit că numitul R.V. în vârstă  de 26 de ani, efectua acte de comerţ oferind turiştilor aflaţi pe plajă diferite parfumuri şi zece perechi de ochelari de soare inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, făptuitorul fiind predat împreună cu bunurile găsite asupra acestuia, lucrătorilor Poliţiei Neptun pentru continuarea cercetărilor.

1 COMENTARIU

  1. pai altceva stii sa faca jandarmeria mangalia si primaru?pai aia care vand etnobotanice nu mai sunt in stare sa-i prinda…fb domnu primar si jandarmeria mangalia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.