foto BI 75 IJJ CtaDuminică, 03 iulie a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa – Detașmentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a observat un bărbat care oferea spre comercializare diferite bunuri, pe plaja din stațiunea Saturn.

Jandarmii au procedat la interceptarea şi stabilirea identităţii persoanei în cauză, stabilind că numitul R.V. în vârstă  de 29 de ani, efectua acte de comerţ, oferind turiştilor aflaţi pe plajă diferite parfumuri şi ochelari de soare, inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, care a fost predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorului, lucrătorilor poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achitiţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.