În perioada 04-06 august a.c., între orele 10.00-11.30,  jandarmii din staţiunile Saturn şi Vama Veche au desfăşurat acţiuni de depistare şi sancţionare a comerţului neautorizat. Au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.000 lei.

Duminică, 05 august, în apropierea plajei ,,Pescărie”, din Vama Veche, jandarmii l-au surprins pe Ion S., de 35 ani, din Călăraşi care vindea turiştilor de pe plajă, zmeură şi mure din două găleţi de plastic.

După  30 de minute, în aceeaşi zonă, şi-au făcut apariţia şi Gheorghe L, de 26 ani, din Focşani şi Ioan  P., de 25 ani, din Piteşti, care ofereau turiştilor spre vânzare piersici, mure şi prune, din mai multe găleţi.

Existând suspiciuni cu privire la calitatea alimentelor şi a celorlalte produse oferite spre vânzare şi condiţiile de comercializare care puteau pune în pericol sănătatea cumpărătorilor, marfa a fost ridicată în vederea distrugerii. Persoanele au fost sancţionate cu cîte 1000 de lei fiecare.

Sîmbătă, 04 august, pe plaja din dreptul unei terase din staţiunea Saturn, jandarmii au surprins-o pe Raluca S., de 27 ani, din Tecuci care oferea turiştilor spre vânzare 19 produse cosmetice,(parfumuri contrafăcute, diferite mărci) fără autorizaţie în acest sens şi neputând prezenta acte de provenienţă.

Persoana a fost sancţionată cu 1.000 de lei şi marfa a fost ridicată în vederea distrugerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.