tigari mangaliaJoi 23 iunie a.c., în jurul orei 17.40,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 6 Mangalia au depistat un bărbat care comercializa ţigări, fără îndeplinirea condiţiilor legale.

S.I.S. în vârstă de 65 ani, având domiciliul în Mangalia, intenţiona să vândă trecătorilor 41 pachete de ţigări fără timbre accizabile, inscripţionate cu numele mai multor mărci, la ieşirea din municipiul Mangalia spre localitatea Limanu.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorului, lucrătorilor Poliţiei Mangalia,  în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze ţigări ce nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare şi să sesizeze autorităţile atunci când observă astfel de fapte.

1 COMENTARIU

  1. cei din zona piata centrala si zona garii, pe strada cu sens unic, ….aia nu se vad ? au gasit un batran care face marea evaziune :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.