Comercializa produse „de firmă” pe plaja din Neptun. A fost ridicat de jandarmi

0
55

În cursul zilei de joi, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflați în misiune în zona de sud a litoralului  au depistat o persoană care oferea spre comercializare mai multe parfumuri şi perechi de ochelari ,,la preţ avantajos”, pe plaja din staţiunea  Neptun. 

Bărbatul în cauză nu avea documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci de renume.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 5500 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990  privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.