Comedia ”Gunoierul”, luni, 5 februarie, la Casa de Cultură Mangalia

0
298
Pe data de 5 februarie 2024, ora 19.00, Casa de Cultură Mangalia va fi gazda unei spectacol memorabil: “Gunoierul“, o piesă de teatru care promite să ofere o experiență captivantă și plină de umor. Din distribuție fac parte actorii Daniel Hara, Livia Taloi și Pavel Bârsan, textul îi aparține lui Mimi Brănescu.

La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor. Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate. Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul „Gunoierul” – o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine.

Rezervările pentru acest spectacol pot fi făcute la numărul de telefon 0751.268.332 sau online pe platforma ticketstore.ro, oferind publicului oportunitatea de a asigura locurile pentru această seară plină de umor și suspans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.