[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121220comandament.m4v”]

13 COMENTARII

 1. E superb! Nu exista o procedura, nu exista reguli..totul e la pocneala. Vai de capul nostru! Cred ca Mustatea se distreaza copios cu “profesionistii” din jurul lui. Fratilor, suntem pe mana astora.

 2. JALNIC! astia trebuie sa ne rezolve noua problemele?La centrala 9 iar nu este caldura!!!!!!!!!Ieri s-a putut (sa nu inghete instalatia)de la 2 noaptea nu se mai poate! FACETI CEVA !!!!!!!!!

 3. Ieri la TV Neptun preacinstitul domn primar spunea ca s-au oprit centralele alaltaieri din cauza intreruperii curentului.
  Ce a uitat sa precizeze este ca centrala 9 s-a oprit cu 12 ore inainte de intreruperea curentului.
  Preventiv?
  Sau domn primar se transforma incet si sigur in Tusac?
  In plus azi e curent, de ce nu functioneaza centrala 9?
  Domn primar, va creste nasul!

 4. Nici centrala 17nu functioneaza iar cand se “incearca” furnizarea o tin pe avarii. Probabil asa vom plati si noi!

 5. O sa ne lase in sulele goale astia…
  Vorbiti de dezapezire….curent, caldura….astea sunt importante . cat despre dezapezire luati lopetile’n manutze shi treceti la trebusoara. macar atat sa faceti shi voi. stati ca prostii cu creioanele alea’n mana shi nu intelegeti nimic.

 6. prietene de la polaris,la tine situatie e superroza,pun pariu ca si fara nici un utilaj de deszapezire,voi faceti fata,vad ce e in oras acum.cum ai reusit tu pacaliciule sa realizezi ca nu este cazul sa dai cu nisip(sare)deoarece nu are efect?ai discutat cu un specialist?catre polaris:iar minti,prietene,ieri m-am intilnit de 4 ori cu masinile voastre si nici una nu imprastia material antiderapant.din pacate n-am mai putut urmari convocarea comandamentului de iarna deoarece m-ati plictisit in scurt timp.am o singura remarca:cum puii mei nu a-ti gasit o sala de conferinta pt.a discuta relaxati?

 7. asta seamana cu o discutie la cafea. astia au grijă de noi? vegheaza la bunul mers al lucrurilor? nu au niciun plan, merg dupa ureche, si se mai pricep si la toate. zi*le tu mihaela!

 8. Radu Cristian ne promitea caldura cu orice pret. Acum am auzit ca primarul este in concediu tocmai cand a dat frigul peste noi. Ce convenabil.

 9. Trist ce s-a întămplat la acest “comandament” !
  Nu tu plan de măsuri, nu tu proceduri … care, normal, trebuie să existe la nivelul primărie pentru situaţii diferite ! …şi care doar trebuiau upgradate pentru situaţia prezentă. De elaborarea acestor proceduri te ocupi înainte de a intra în iarnă şi nu cum procedaţi voi, după ce s-a întămplat. Zilnic îmi întăriţi convingerea că se lucrează pe genunchi la nivelul administraţiei locale …

 10. Film artistic.Cine este scenaristul si cine sunt actorii? Ar trebui nominalizati pentru a fi cunoscuti si eventual propusi pentru OSCAR-ul Mangaliei.

 11. care este valoarea contractului pentru deszapezire???
  activitatea e platita din bani publici nu? si atunci de ce era nevoie de claca asta adhoc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.