[jwplayer config=”playerlist” file=”http://www.mangalia.tv/xml/20130530economic.xml”]

Joi, 30 mai 2013, la Casa de Cultura din Mangalia a avut loc festivitatea de absolvire a claselor terminale de la Colegiul Economic Mangalia.

11 COMENTARII

  1. Vă că toată lumea are ceva de spus despre asta. Cine a învăţat pe parcursul acestor 4 ani de zile, o să îl ia, cine nu a învăţat cu siguranţă nu.

  2. Cam mare dezmat si chiar vulgaritati tipau isterizati absolventii foarte mandri sin masinile bengoase ori nu facand un mare circ prin tot orasul .Le ar fi stat bine mai molcomi ca inca nu au cucerit Himalaia si multi vor fi tristi tot restul vietii .Nu am vazut nicaieri atata isterie

  3. Nicusor, tu ce-ai tati de esti asa trist ? In viata trebuie sa te bucuri si sa te distrezi/sa-ti faci de cap [in limita bunului simt] ori de cate ori ai ocazia, trebuie sa traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima. NU, trebuie sa cuceresti Himalaia pentru a te bucura/a-ti face de cap, etc … si de unde stii tu ca multi vor fi tristi tot restul vietii ? poti citi in viitor ? nu prea cred.
    @daca tu esti batut de soarta e vina ta…poate altii au mai mult noroc sau poate vor fi in stare sa si-l zideasca singuri !
    Asa ca : “SHUT THE FUCK UP !!!”

  4. Am avut cea mai frumoasa festivitate. S-a vazut pe fata tuturor absolventilor regretul si totodata mandria ca au ajuns la final. Au reusit sa creeze emotii si celorlalte persoane prezente.
    P.S. Mica greseala a lui Birol (prezentatorul) a fost de amuzament (asta ca sa nu se inteleaga alte lucruri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.