Colegiul Economic Mangalia a participat la Târgul ofertelor educaționale

0
70

Vineri, 15.III. 2019, Colegiul Economic Mangalia si-a prezentat oferta pentrul anul școlar 2019-2020, în cadrul Târgului de primăvară al ofertelor educaționale din învățământul profesional, derulat sub titlul Știu să-mi aleg meseria.

Târgul meseriilor are ca actori principali unitățile școlare cu oferte de pregătire pentru învățământul profesional și învățământul profesional dual și se adresează elevilor de clasele  a VII-a și a VIII-a, precum și părinților acestora. Participând la acest eveniment,  ei  vor beneficia de cunoașterea resurselor copiilor, a intereselor și aptitudinilor. Scopul târgului de oferte educaționale este acela ca elevii să fie consiliați sa-și aleagă în mod conștient traseul educațional, pentru a urma o carieră de succes, în conformitate cu aptitudinile și interesele personale.

Profesorii, alături de elevii care au reprezentat fiecare meserie: bucătar, ospătar (chelner), vânzător în unități de alimentație publică, dar și comerciant-vânzător, au realizat activități de informare și promovare a ofertei instituției, prezentând oportunitățile alegerii acestui tip de învățământ. Vizitatorii au îmbinat utilul cu plăcutul, degustând produsele gastronomice oferite de cadrele didactice și de  elevii Colegiului Economic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.