Printr-un program al Ministerului Culturii și cu sprijinul Bibliotecii Județene Constanța “Ioan N. Roman”, colecția Bibliotecii Municipale Mangalia s-a îmbogățit cu câteva volume clasice ale unor celebri autori români și străini.

Vă invităm să redescoperiți lectura bucurandu-va atât de aceste volume, cât și de cele care sunt deja, de ceva vreme, în inventarul nostru”, au transmis reprezentanții bibliotecii.

Biblioteca Municipală Mangalia este amplasată în Mangalia, Str. Republicii, nr.2, în centrul orașului, lângă Monumentul Eroilor și Casa de Cultură.

Biblioteca Orășenească  Mangalia a fost înființată în anul 1956 având ca sediu, la acea dată, o mică încăpere în vechiul local al Casei de Cultură Mangalia.  Pe perioada de reconstrucție a Casei de Cultură biblioteca a fost mutată în incinta blocului IGAF, revenind în 1964 în noul sediu al Casei de Cultură Mangalia. În anul 1994 a fost mutată într-un spațiu dela parterul blocului M de le Sos. Constanței, unde a activat până în 2018 la mutarea în actualul sediu.

Biblioteca Municipală Mangalia dispune de un fond de carte de peste 50.000 volume.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.