Clubul Sportiv Școlar Mangalia oferă pregătire sportivă gratuită pentru tinerii fotbaliști

0
273
Clubul Sportiv Școlar Mangalia, secția Fotbal, din cadrul Liceului Tehnologic „Ion Bănescu”, vine în sprijinul elevilor pasionați de fotbal, oferindu-le oportunitatea de a se dezvolta în acest sport prin sesiuni de pregătire sportivă gratuite.

Pentru cine este destinată pregătirea sportivă?

Elevii născuți în anii 2013, 2014, 2015, 2016 și 2017 sunt invitați să se alăture programului de antrenament al Clubului Sportiv Școlar Mangalia.

Programul de antrenament:

  • Marți: 18:00 – 19:30
  • Vineri: 18:00 – 19:30

Antrenamentele au loc pe terenul mare de fotbal „Marina Mangalia”, situat în apropierea parcului “EverGreen”, oferind condiții optime pentru dezvoltarea abilităților fotbalistice ale tinerilor sportivi.

Cum te poți înscrie? Pentru a te înscrie la aceste sesiuni de pregătire sportivă, trebuie să urmezi următorii pași:

  1. Completează o cerere de înscriere.
  2. Asigură-te că părinții tăi au semnat un consimțământ scris.

Acte necesare pentru înscriere:

  • Copie după certificatul de naștere al elevului
  • Consimțământul scris al părintelui

Este important de menționat că aceste cursuri sunt GRATUITE, oferind astfel o oportunitate excelentă pentru tinerii fotbaliști talentați să-și dezvolte abilitățile fără costuri suplimentare.

Pentru orice informații suplimentare sau pentru înscrieri, puteți contacta Profesorul Cristi Preda la numărul de telefon 0721 154 285, sau puteți vizita sediul Clubului Sportiv din incinta Liceului Tehnologic “Ion Bănescu” Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.