Membrii Clubului de Arta “Solteris” au participat joi, 5 iulie 2018, la vernisajul expozitiei de pictura a artistului Anna Varganova, eveniment care a avut loc la Galeria de Artă “Hristo Gradechliev” din Kavarna, Bulgaria.

Anna Varganova, Darina Kolisheva, Iordanka Stoeva

Expoziția a fost deschisă oficial de secretarul municipalității Darina Kolisheva. “Este o onoare să fiu aici în acest splendid spațiu care poartă spiritul Annei, o persoană cu adevărat cosmopolită“, a spus Kolisheva în discursul ei. La final, Corina Mihalache, membru Solteris, a susținut un scurt, dar pasionat recital, după care publicul a putut admira în voie tablourile expuse, a putut socializa și gusta un pahar de vin și un fursec, după preferință.

Anna Varganova s-a născut și locuiește la Moscova. În vizita sa în Bulgaria, în zona de nord a litoralului bulgăresc al Mării Negre, se îndrăgostește de această zonă și decide că este locul ei preferat pentru creativitate și inspirație.

Este a treia expozitie personala a artistei la Galeria de Artă “Hristo Gradechliev” din Kavarna și, cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la deschiderea institutului cultural, donează galeriei 18 lucrari din colecția sa.
Expoziția poate fi vizitată până la sfârșitul lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.