Clubul Rotary Mangalia vă invită la Regatta Seanergya. Fondurile obținute vor fi folosite la achiziționarea unui scaun plutitor pentru persoanele cu handicap locomotor

0
261

Clubul Rotary Mangalia vă invită să participați la Regatta Seanergya, în perioada 29-30 mai 2021. Anul acesta, fondurile obținute în urma Regattei vor fi direcționate către proiectul „Plajă și mare pentru fiecare”, scopul cursei fiind acela de a strânge resursele financiare necesare achiziționării unui scaun plutitor pentru persoanele cu handicap locomotor.

Competiția între veliere are un scop caritabil și reprezintă unul dintre proiectele de tradiție ale Clubului Rotary Mangalia. Evenimentul este înscris în calendarul competiţional oficial al Federaţiei Române de Yachting.

În cele două zile de concurs, plecarea și sosirea velierelor vor avea loc din Life Harbour Marina Limanu. Pentru înscrieri, donații și informații vă rugăm să ne contactați la www.rotarymangalia.ro, pe pagina de FB a Clubului Rotary Mangalia sau la nr. tel. 0728019979.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.