Joi, 19 iulie, la Crama Murfatlar din Neptun, membrii voluntari ai Asociației Umanitare Solidarity Children au fost gazdele seniorilor de la Caminul de batrani Mangalia , unde le-au oferit acestora o petrecere de neuitat, plina de emotii si trairi sufletesti.
Un numar de 11 batrani ( cei transportabili ) impreuna cu doamnele insotitoare au luat masa cu si s-au bucurat impreuna de un program artistic mai mult decat frumos, protagonisti fiind binecunoscutele interprete: Claudia Andas, Rodica Nicoleta Serban, Bojin Mariana dar si domnii Vali Chiritoiu si Marian Trifu ( Formatia Cristal din Mangalia ).

Daniel FilonPresedinte Asociația Umanitară Solidarity Children: “Acest eveniment il doream realizabil inca din primavara, imi doream sa-i cunosc pe acesti parinti si bunici ai nostri si sa le oferim ceva inedit si frumos, ceva care sa le aminteasca de clipele frumoase traite de-a lungul timpului, dar Dumnezeu a dorit ca acest eveniment sa se concretizeze acum si a avut un motiv intemeiat, pentru ca in weekendul trecut la Caminul de batrani a avut loc o cununie, doi batrani unindu-si destinele iar petrecerea oferita de noi a cazut cum nu se putea mai bine, pentru ca doar Dumnezeu stie sa le aseze asa cum trebuie.
Iar dintre invitati tinem sa-i amintim pe domnul primar al Municipiului Mangalia, domnul Radu Cristian, care am dorit sa fie langa noi la acest eveniment pentru ca asa este normal si frumos, ca relatiile dintre noi si administratia locala sa fie una de prietenie, colaborare si sprijin, domnul Stamate Claudiu director al Direcției de Asistență Socială Mangalia din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia, acestia fiind si colaboratorii si partenerii nostri la acest nobil eveniment.
Tot ca invitati si prieteni ai Asociației noastre au fost si doamna Vladescu Anca si domnii Ionel Rugea si Marcel Almajanu, toti trei reprezentant presa ( Mangalia TV, MangaliaOnline si Marcel Almajanu Photography).
Dorim sa amintim ca toate costurile acestui eveniment au provenit strict din banii stransi de noi, de la voluntarii asociatiei care au putut si au dorit sa sustina financiar acest minunat proiect si ce poate fi mai frumos decat multumirea sufleteasca cand stii ca te-ai implicat 100% .
Iar acesta este si primul eveniment in care bugetul a fost acoperit strict de membrii voluntari, fara sa cerem ajutorul prietenilor, sponsorilor nostri sau sa apelam la contul de donatii.
Iar pentru toate acestea le multumesc din tot sufletul colegelor si colegilor care au contribuit financiar dar si colegelor care au putut fi prezente joi la eveniment: Stroe Emilia, Anca Marin, Vaduva Cristina, Simona Butnariu, Alina Dan, Dana Tiperciuc, Daniela Novac, Claudia Andas, Dumitru Bojin, Dumitra Ica.
Multumim frumos domnului primar Radu Cristian pentru prezența cat si domnului director Claudiu Stamate si doamnei sef serviciu social Adriana Duca, reprezentanții Das Mangalia,pentru colaborare si sprijinul oferit in acest proiect.
Multumim frumos artistelor si artistilor nostri minunati, aceste voci atat de talentate care au venit inca o data cu sufletul deschis sa le cante cu dragoste si iubire acestor minunati parinti si bunici ai nostri.
Si nu in ultimul rand, multumim din suflet gazdelor noastre, domnului Cristian Stoian si doamnei Laura Stoian, oameni si prieteni extraordinari dar si intregului personal de la Crama Murfatlar din Neptun pentru preparatele gustoase si servirea ireproșabilă.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.