Cine “lucreaza” Mangalia ?

10
62

10 COMENTARII

  1. normal… s-a reantors mafiotul sef in primarie, au inceput si lucrarile de spalare de bani. parca era si masina lui pupincuristul de casa a familiei mafiote pe acolo…adica a lui maganu.

  2. Ne-a demonstrat ca daca porcul nu-i in primarie nu se misca nimic in orasul nostru.Este o lectie pe care am invatat-o deja;ne-am fript in 2008 dar vom vedea in iunie 2012!!!

  3. de ce acum se continua lucrarile si pana acum s-au sistat???erau din banii lui adusi de acasa???iar ai domonstrat cine esti don tusac

  4. DA este un porc care fura ce a cheltuit pe poces,ne meritam soarta de oarece noi cetateni nu suntem uniti inpotriva alesilor si ai lasam sa faca ce vor cu noi si pe bani nostri.NASOL OAMENI BUNI ! ! !

  5. maine vine ploaia si va spala tot nisipul ala!!! oare tusac crede ca ii va fi spalata si imaginea cu actiunile astea electorale??? ma gandesc cati mai cred aceste gogomanii tusaciene!

  6. nu mai tin minte pe unde am citit ca firmele cu care se asfalteaza si se anvelopeaza ar fi prin interpusi tot ale lui tusac, de aceea el a si semnat contract cu aceste firme de asfaltare si anvelopare pe datorie. asta pt k bugetul orasului deja e aproape pe zero, viitorul buget sa ajunga tot in buzunar la tusac. baiat destept tusac asta, toti banii din primarie ajung la el si culmea, este lasat sa faca ce vrea cu primaria

  7. Bai Gheorghe ! De ce spui numai jumatate de adevar ? Iorgus E javra, dar si Tusac l-a intrecut. E javra si mai mare. Daca statea asta 12 ani in primarie, cat Iorgus, ne lasa si fara chiloti pe noi. Deci sa se ia de mana si sa plece la Galati, de unde au venit, sau la Poarta Alba, unde e locul hotilor.

  8. Ce nu este in stare nimeni sa vada: lucrurile incepusera sa miste, apoi totul s-a oprit! Daca erau tari consilierii, viceprimarii… ca tot erau veseli si fericiti de preluarea conducerii (lucru pe care si-l doreau cu ardoare!) de ce nu au continuat lucrurile bune, de ce nu au rezolvat problema caldurii, de ce… pentru ca nu au avut interesul! Ei doreau doar sa se plimbe prin primarie, precum paunii, tantosi, dar… restul nu I-A INTERESAT DE NOI! Si batalia abia a inceput! Noi suntem victime colaterale! Mai priviti si pe dupa ochelarii de cai!

  9. toti sunt compromisi impostori corupti iar noi aflam numai cancanuri minciuni diversiuni Clar este ca ne au pacalit si tusac si iorgus si li s a rupt de noi Oameni buni deschideti ochii mari la votul urmator daca nu vom avea ce doresc romii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.