[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120129faliboga.flv”]

15 COMENTARII

  1. Pai Faliboga are treaba cu centralele ,pai ala stie sa faca integrale si ecuatii de unde si pana unde sa aiba vreo treaba cu sistemu de termoficare ???? Profesoru este un vazator la inceput era cu iorgus dupa s-a dat unde ii era mai bine;) Sa vedem cand o veni Iorgus ,daca o sa mai fie profesor:)))

  2. cand era Vlad Hop Faliboga langa ea , cand Teodorescu hop iara si el k e de bine acuma cand e primarul hop langa el k e de mancat… ce a mai ramas

  3. Domnul Faliboga se preocupa sa semneze reclamatii tendentioase , neadevarate despre Politia Mangalia la conducerea M.A.I. , care nu s-au confirmat . Acum politistii il vor astepta la sediu , sa-i multumeasca, atat pe el cat si pe mentorul lui , TUSAC , sa dea amandoi cu subsemnatul pentru toate matrapazlacurile facute la primarie . Puteti sa-l aduceti si pe Maganu cu voi la audieri .

  4. profesorasul este scos tap ispasitor acum! n-are el vina! Primarul si consilierii au vina. dar filimon vorbeste prostii,am vrut sa-i zic din sala dar m-am aptinut:Urse este reprezentantul CL Mangalia in AGA de la Callatis therm! iar Urse era la prezidiu,langa filimon,in stanga lui si se facea ca nu pricepe…toti niste nemernici

  5. Faliboga e vinovat in aceeasi masura ca Tusac si mai mult.Faliboga e un lingau, un profitor si un oportunist.Sa aflam si cati bani a luat nevasta-sa care e sefa la Salvati Copiii?Vorbim de Faliboga sluga lui Minca la PC si acum sluga lui Tusac.

  6. Pai Faliboga asta la inceput juca rol de bodyguard a lui Tusac era in spatele lui cu statie :)) Pai are fata de bodyguard paliu ala :))pai lu ala ii era frica sa mearga sa mearga noaptea la garaj sa nu cumva sa il ia Prutu inapoi la el in Moldova de unde a venit:))):)))

  7. Faliboga e un oportunist jegos pe care l-a luat alt jegos (si ma refer la caractere jegoase) Tusac pe langa el ca sclav, omul pe care sa-l trimita dupa “tigari” si mai ales sa spioneze printre “colegii” din primarie si prin oras printre oameni si sa dea raportul. El in loc sa-si dea seama ca asta e meserie de turnator,(sau poate ii place ?) se credea “Carlos Sacalul” sau agent SRI sub acoperire. La un moment dat, daca cineva avea vre-o problema Tusac ii spunea sa lase detaliile la Faliboga, iar acesta, nu odata “a uitat” sa-i prezinte dosarele primarului, judecand singur care merita si care nu. Asta ca sa nu mai vorbim si de dosarele pe care le “tria” secretara dupa bunu-i plac si unele erau “uitate” ingropate in sertarul propriu, in timp ce contribuabilul astepta zadarnic raspuns. Lasand la oparte faptul ca nici Tusac nu se omora cu grija pentru cetatean, trebuia informat totusi corect, si poate unele cazuri ar fi avut o sansa. Pentru toate astea, cei trei merita sa fie scuipati in fata de populatie, iar justitia sa-i cerceteze pe fiecare in parte si sa fie “recompensati” dupa merit.

  8. NU STIU DE CE DAR TOTI CARE STAU ACUM PE SCAUNELE CALDE DE LA PRIMARIE CAUTA NUMAI SCUZE. SE REZOLVA PROBLEMA SAU NU …INFORMATI POPULATIA MANGALIEI DA SAU BA ..PRIMIM SAU NU CALDURA ..CREDETI CA MAI AVEM PUTEREA SA TOT ASCULTA PROSTIILE VOASTE .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.