[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130601chiosc.mp4″]

Copyright © 2013. Asociatia Mangalia Media nu permite folosirea materialelor decat cu acordul scris.

15 COMENTARII

  1. Nasol de cei de la politia locala care controleaza bariera acolo. Aveau viata buna , umbra , inghetata aproape , scaunel :))

  2. Corect! In Saturn, Venu, Jupiter, Olimp prieteni, apropiati ai noii conduceri au voie fara probleme sa-si planteze chioscuri, bodegi, tarabe. Si mai spune primarul ca nu-l intereseaa numele…

  3. Inlocuieste inghetata lui Ciobanel sclavul lui Tusac cu inghetata a cui…. scalv al lui Radu.

  4. ciobanel facea bani frumosi cu acest chiosc,poate ii mai scade din aroganta cu care trateaza oameni si sa stie ca in viata exista scara si de urcat si de coborit,azi cinta cucul pe gardul tau,miine se duce la altul.Este valabil ptr toata lumea,lasa loc de buna ziua ca sa ai sufletul impacat,nu numai banul are valoare ci si omul.

  5. Dar constructia ilegala a tovarasului MUNTEANU ,situata langa primarie ??? Nu se vede…un

  6. Ce mai vrei bani nemunciti ? Cum face unul ceva frumos pentru oras se gaseste un vecin deranjat vezi doamne ca nu i se mai vede jegul de pe balcon sau geamul spart si nespalat. Se oftica si devine paracioasa mica.
    O chestie interesanta este ca dintre toti candidatii la primarie Radu Cristian este singurul care are constructii ilegale.

  7. Cotlet , Munteanu , Tusac , Ciocaia , Iorgus , Dorner etc au fiecare cate cava construit fara acte. Doar actualul primar face exceptie.

  8. degeaba va certati pe nimicuri, problema principala care ar trebui sa va preocupe este cum ii oprim pe aia de la Chevron ca in urmatorii 5 ani ne va gaza pe toti. nu vedeti padurea de copaci! treziti-va pana nu e prea tarziu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.