CheckMate – Un nou Atelier ”EnJoi”, astăzi, la Biblioteca Municipală Mangalia

0
289
În 1985, Garry Kasparov, în vârstă de doar 22 de ani, a făcut istorie devenind cel mai tânăr campion mondial la șah, învingându-l pe compatriotul său sovietic Anatoli Karpov. Deși la prima vedere această informație pare să nu aibă nicio legătură cu o bibliotecă, vă invităm să descoperiți cum lumea șahului și cea a cărților se întâlnesc într-un mod inedit la Biblioteca Municipală Mangalia.

Cu o provocare captivantă, biblioteca găzduiește un nou Atelier “EnJoi, deschizând ușile către o experiență inedită pentru iubitorii de șah și pentru cei curioși să descopere mai multe despre acest joc fascinant.

Evenimentul are loc într-o zi specială, 9 noiembrie 2023, cu ocazia “Zilei Mondiale a Libertății”. Între orele 16:00 și 18:00, participanții sunt invitați să pătrundă într-o lume a strategiilor și a mutărilor ingenioase, la fel cum Kasparov a făcut în 1985.

De ziua Mondială a Libertății, dărâmăm zidurile, dăm liber la joc“, anunță organizatorii. Într-adevăr, este o oportunitate de a experimenta libertatea de gândire și de acțiune pe tabla de șah, sub atenta îndrumare a organizatorilor.

Așadar, pregătiți-vă să faceți o mutare inspirată și să vă alăturați Atelierului “EnJoi la Biblioteca Municipala Mangalia în această zi specială dedicată libertății și pasiunii pentru șah.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.