[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121209vot.m4v”]Cetatenii din Mangalia au iesit la vot de dimineata. Pe primul loc se afla optiunea pentru referendum

12 COMENTARII

 1. Am votat ! … şi am constatat că organizarea acestor alegeri a fost cea mai proastă din ultimii 23 de ani, din duminica orbului – 20 mai 1990 şi până astăzi. La circumscripţia de la Asirom s-au “amenajat” două încăperi insalubre deloc încăpătoare şi neprimitoare. O încăpere în jur de 10 mp pentru referendum şi cea pentru generale o idee mai mare, poate 11 mp, legate între ele printr-un hol întunecat şi acela insalubru. Nu ştiu ce a fost în mintea organizatorilor ❓ În încăperea de la generale la momentul exercitării votului eram peste 16 persoane: cred că 10 persoane din staful circumscripţiei şi peste 6 votanţi. Ne călcam în picioare. Între mese şi cele 5-6 cabine este o distanţă de 80-90 cm. Nu se poate aşa ceva ❗ Organizarea acestor alegeri este bătaie de joc la adresa alegătorului, domnule primar ❗

 2. DA , m’am saturat de aceleasi nume politice , ce urat suna : Crin Antony, Helmut Ponta , Rocky Basescu, Boc Atotputernicul, ….. Haide-ti Romanilor sa schimbam ceva in toalete asta care put a vechituri politice !!! Daca nu, va promit ca renunt la Romanie si ma urc in avion si unde opreste acolo cobor , sper sa nu intampin denivelarile si santurile neterminabile ……. ar putea sa le umple cu apa sa circulam cu salupa, asa nu o sa mai fim tara cu cel mai mare consum de icaltaminte de teren accidentat :)) bucsi si pivoti . Intuneric placut si voua !

 3. :))))Bravo Mangalia TV,Bravo,sunteti mereu in inimile si sufletele nostre indiferent de vreme!!!

  P.S :Noi nu suntem nici pe departe recunoscatori!!!

 4. @bazel09
  ai dreptate.dar cine sa vada,daca dormim de 23 de ani?somn dulce mangalioti,somn dulce romani !!
  PS:sa fim sanatosi si peste 4 ani poate ne trezim cu adevarat.si s-avem…..,,vise placute”! pana atunci.

 5. Ma-ta are cratima fara majuscule. Ce rahat umpli aici de comentarii fara sens? Mananci rahat degeaba. Ma lasi sa vad si eu ce vorbesc oamenii? Nu vreau sa vad mancatori de rahat.

 6. organizarea a fost proasta,am votat mereu la o scoala ,cand am fost savotez mi sa comunicat ca sa schimbat locatia.am plecat cu un gust amar,se da doi bani pe muritorii de rand.pacat, unii sunt platiti sa ne anunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.