Ce vreau eu de la primarul meu? Să izolăm total Mangalia!

1
72
mangaliaE șocant, nu? Da, am pus acest titlu, tocmai pentru a vă atrage atenția și a intra pe această pagină, ca să vedeți despre ce este vorba. De fapt, titlul complet ar trebui să fie: Să izolăm Mangalia din punct de vedere al resurselor energetice și al resurselor vitale! Am să vă explic acum, pe îndelete, de ce trebuie să facem lucrul ăsta.
Trăim într-o lume interdependentă, în care resursele pentru existență ale unei localități provin din alte părți: alimentele, carburanții, produsele de igienă personală și a locuinței, îmbrăcămintea, medicamentele, aproape totul este produs în altă parte. Pentru a ajunge la noi în oraș, aceste lucruri străbat zeci, sute, mii de kilometri, o bună parte din ele fiind comercializate prin supermarketuri.
Pentru că trăim într-o lume nesigură, când oricând poate apărea o stare de necesitate (război, invazia refugiaților, cutremur, inundații catastrofale, ierni foarte grele, cu zăpezi mari, etc.), Mangalia este foarte vulnerabilă deoarece depinde de următoarele lucruri:
-podurile de la Agigea, care traversează canalul Dunăre-Marea Neagră. Imaginați-vă că, într-un conflict armat, cele două poduri sunt distruse: Mangalia rămâne izolată de Constanța, principalul oraș de legătură cu exteriorul;
Citeste integral AICI

1 COMENTARIU

  1. SUPER FRUMOS.SUBSCRIU SI EU LA ACEASTA IDEE.PRIMUL PAS AR FI SA GASIM UN PRIMAR IN AGENDA CARUIA MACAR UN PUNCT DIN ACEST PROIECT SA FIE LUAT IN CALCUL.SI CA O IDEE AR FI SA FACEM UN FEL DE LISTA PE CARE LOCUITORII MANGALIEI SA O SEMNEZE ,ACUM IN ZILELE ASTEA PUTEREA CELOR MULTI E LUATA IN SEAMA
    .MULTUMESC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.