[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130830utilitati.mp4″]

Copyright © 2013.  Asociatia Mangalia Media nu permite folosirea materialelor video, audio sau foto

11 COMENTARII

  1. Mincinosu asta de primar zice ca a tras current in cartier. In afara de curentul de aer, altceva nu simt sa fie in zona. Un MINCINOS! Pune-te ba pe treaba si nu mai cheltuiti banul public aiurea. Dezvoltati orasul nenorocitilor!

  2. Radule , cam cat de abject sa fii sa sustii ca locuitorii din aceste 2 cartiere beneficiaza de curent electric ? Sa-ti dea Dumnezeu atata sanatate cat adevar e in spusele tale.

  3. Mincinosul Asta de primar Nu stie decat SA jigneasca consilierii.Ei au fost alesi, tu ai fost numit incompetentule.Noi platim degeaba impozite in Dobrogea I Si II.Nu exista curent mincinosule.Ai trecut vreodata pe Aici macar?

  4. DA ARE DREPTATE DOMN PRIMAR CA ACUM 2 SAPTAMANI SA PLATIT ULTIMA TRANSA DE BANI PENTRU ILUMINAT AN DOBROGEA 1 ADICA PE 8 AUGUST DA DEACUM AN COLO SE APUCA DE TRAS LUMINA ANCA NU AVEM LUMINA AN DOBROGEA 1 SAU APUCAT SI SPER DIN SUFLET SA SI FINALIZEZE CA NE AM CAM SATURAT DE ANTUNERIC

  5. Pai casa i-a dat -o Iorgus lu Mitrita ca doar era mare sefa in primarie. Ca presedinte la DMHI nu ai dreptul sa ceri asfaltare din banii mei de impozit care am un salariu umil. Cand vrem sa ne angajam in santier se cere 1000 de euro , oare unde se duc banii , acum in loc sa plombam gropile din asfalt vreti sa va asfaltam voua in fata caselor facute pe praduiala ????

  6. Sunt de acord si cu unii si cu altii, totusi in Dobrogea 1 si 2 multi si-au tras curent si apa pe cont propriu,asta chiar daca platesc impozite ….intrebarea mea este pentru ce sa mai plateasca cei din Dobrogea 1 si 2 impozite daca tot ce fac …fac pe banii lor?

  7. Iar problema daca au pietris…suna absurd, adica ne intoarcem in urma cu zeci de ani …..drumurile nu mai sunt ulite sunt asfaltate cu pietris, de parca tine de ceva pietrisul ala….in fine poate o sa tina pana il strica iar cand vin sa bage si canalizarea, daca o sa bage. Poate o sa ajungem la regionalizarea aia cand Dobrogea 1 si 2 o sa faca parte din Limanu sau 2 mai

  8. :)))) MTV genial..oamenii spun ca nu au curent, pietris infrastructura varza si nea radu relaxat linistit…este cunrent..este pietris:)))) ori e din alt film ori i se pare a fi o normalitate. Faceti ma spectacole toata vara si festivaluri fantoma …de teatru de carti de…te si miri de unde dracu le scot si restul dezastru. (porumb modificat genetic fiert in zeama de zahar pt un gust delicios )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.