[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/video/20111213fuga.flv”]

13 COMENTARII

  1. Slab informati “jurnalistii acreditati”. Astazi toate localitatile din judetul Constanta au predat la Prefectura Constanta toate buletinele sau cum le zice de la recensamant. Alea le carau din primarie. Erau mape albastre, trebuia sa stiti . deoarece cred ca recenzorii au trecut si pe la voi. In concluzie, stire de 2 lei, informare de 2 lei. cred ca nu va mai da Oleniuc un leu pana nu veniti cu ceva bazat. Ca Iorgus nu va mai da nimic de cand nu ati vrut sa publicati “aia”, stiti voi ce iar vacile de muls se imputineaza pe zi ce trece.

  2. carau sacii cu restul de materiale ramase nefolosite de la recensamant…erau duse la Constanta la Statistica..prostii dracului si reporteri de rahat ce sunteti!

  3. mamaaa….ce ai descoperit fratee !!!!! ce reporter tare esti………..super tare!furau prin fata primariei…”cu ochii in patru”…bravvvvoooo

  4. OFFF……unde ati facut fratilor jurnalism? Mai bine stergeti filmarea ca va faceti de…….Halal stire. De ce nu ati urmarit masina? Poate va dadeau si voua ceva din ce au furat :))))))))) Mapele de la recensamant. RUSINICCCCAAAAAAAAAAAAAA

  5. Domnisoara penibila din primarie: Stirea trebuia sa fie simpla. Se depun mapele pentru recensamant. Problema este ca atunci cand am sosit sa luam un cadru cu ceea ce trebuia sa fie o stire simpla fara scandal… voi hop cu insulte, injurii si fuga sa va ascundeti? Ce ascundeati daca era ceva legal ? Mai mult, stirea putea sa fie in favoarea voastra, ca uite am trimis actele! Ce sa va cer cand nu ganditi si va manifestati ca infractorii?

  6. Draga redactie de doi lei….v-ati gresit vocatia. Ar trebui sa va faceti detectivi, poate asta va iese ca la capitolul jurnalism sunteti praf. In primul rand nu sunt din primarie si daca tot le aveti cu IP-urile poate il aflati si pe al meu, in al doilea rand ati avut noroc ca nu ati fost luati la bataie si ati scapat doar cu injuraturile. Este inacceptabil sa filmati niste oameni normali, care nu au nici o legatura cu institutia in fata careia filmati, doar de dragu de a mai posta ceva. Si daca tot trebuia sa fie o stire simpla nu trebuia sa filmati ca INFRACTORII din masina. ”jurnalisti” de duzina

  7. Draga penibila, infractoare sau ce esti, am filmat din masina cand am vazut ca va deranjeaza ca treceam prin fata primariei si injurati. Anunta-ti seful din partea redactiei noastre: inca mai traim !

  8. Am vazut si eu filmarea si nu pot sa nu le dau dreptate celor care au filmat; Nu contest faptul ca in masina ar fi fost documentele de la recensamant, dar persoanele respective puteau sa se poarte normal, civilizat si in loc sa se uite chiorash si sa vorbeasca urat, le puteau spune baietilor despre ce e vorba, demonstrau astfel ca nu au nimic de ascuns si ca sunt niste doamne.
    Se pare totusi ca nu stiu sa se poarte, ca in primarie sunt obisnuite sa fie ostile cetateanului venit cu probleme si de aia nu suporta camerele de filmat. Probabil ca nu toate, dar celor care se stiu cu musca pe caciula, sa le fie rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.