Cateva ore si trecem in noul an ! Ce ganduri aveti pentru 2013 ? Ce doriti sa vedeti schimbat in Mangalia din 2013 ?

4 COMENTARII

  1. Vreau sa avem sezon mai mult de 2 saptamani. Vreau sa plece slugile din primarie si primarul sa-si faca o echipa ca la carte din profesionisti.

  2. Vreau sa simt ca traiesc intr-un oras european,vreau siguranta si ordine pe strazi,vreau ca animalele fara stapin sa fie in adaposturi,vreau ordine si curatenie in scoli si gradinite,vreau sa nu mai fie infractori,vreau apa calda si caldura,vreau strazi asfaltate si curate,vreau un litoral atractiv,vreau sanatate si prosperitate pentru semenii mei!Vreau cam mult,nu-i asa?Dar TOTUL E POSIBIL!

  3. noul an sa aduca tuturor cetatenilor din oras ,multa sanatate si indeplinirea dorintelor in limita posibilitatilor.Orasul este frumos si atractiv ,deci trebuie sa avem grija de el si incredere in ceea ce facem -respectindu-ne pe noi respectam orasul- Mangalia este frumoasa daca stim sa o pretuim ,de la Primar pina la ultimul locuitor-deci atentie politicieni,oamenii doresc sa vse simta bine in casa lor,in orasul lor deci faptele conteaza,promisiuni…..,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.