Ca politica este o curva stim bine, atunci prin concluzie trebuie sa ne dam seama ce sint politicienii. Autostopistii din politica romaneasca sint deja celebrii pentru bolile adunate in palmaresul lor din 4 in 4 ani. Acum ar trebui sa le cunoastem si reactiile:

LEPRA ROSIE – o boala veche in politica romaneasca provenita din boala comunismului ce a suferit o mutatie cu virusul democratiei cu orice pret. Se transmite pe cale orala cand se fac promisiuni desarte in spatii publice si in acelasi timp prin pachete sociale cu faina, ulei si zahar. Poate fi tratabila la vot, mai putin in cazul celor cu imunitate scazuta la pachete sociale.

 

CIUMA PORTOCALIE –  a venit in viata romanilor repede si a lovit crunt in toate categoriile sociale cu victime multe. Poate suferi mutatii cu virusul pixelului albastru. Se transmite oricum si oriunde fiind o boala marinareasca greu tratabila chiar si prin vot.

 

FEBRA GALBENA –  se manifesta prin delir, confuzie, pierderea memoriei si a identitatii, netratata la timp sufera mutatii imediate catre LEPRA ROSIE sau CIUMA PORTOCALIE. Se manifesta prin stari de lasitate si parsivenie, astfel prostia e greu tratabila.

 

PIXELUL ALBASTRU – denumita si boala mogulului sau boala motanului, des intalnita in spatiile cu multe antene, indreptate spre locurile cu bani,  se transmite prin dezinformare si se manifesta prin logoree verbala plina de aberatii. Se trateaza doar cu dispozitivul numit telecomanda.

drepturi rezervate:  mangalia.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.