Casa „AURA – 2 Mai”, căci așa o veți regăsi pe Facebook, vă oferă cazare la mare, în localitatea 2 Mai, pentru a petrece un concediu minunat și relaxant. Locuința se află într-o zonă liniștită, oferindu-vă tot confortul de care aveți nevoie. Casa este nouă, la fel și fiecare obiect cu care este dotată, acesta fiind primul sezon în care este dată în folosință. Camerele sunt complet mobilate, dotate și utilate, incluzând fiecare baie proprie, TV, frigider, internet wireless și apă caldă.  Terasa vă așteaptă să vă relaxați după o zi încinsă la soare, iar în curte vă veți putea delecta în foișor, având acces bineînțeles și la bucătărie, grătar și locul de joacă destinat copiilor. 

Dacă îți dorești să câștigi, în acest sezon estival, 2 nopți gratuite de cazare într-una din camerele casei “AURA” din 2 Mai și să petreci 2 zile liniștite la malul mării alături de persoana iubită sau de cel/cea mai bun/bună prieten/prietenă, sau chiar să ajungi atât de repede până în Vama Veche la o plimbare și un mega “party”, iată cei 3 pași simpli pe care trebuie să-i respecți:
Concursul se desfășoară începând cu  14 Iunie 2020, de la ora 00.00, până pe 01 Iulie 2020, ora 24.00. Orice participare peste acest termen nu se va lua în considerare.
Câștigătorul va fi anunțat pe această pagină, folosindu-se metoda “Random number generator”.

Casa „Aura-2 Mai” se află la o distanță de maxim 15 min. de plajă (mers pe jos) și 5 min. de mers cu mașina. La 4 km distanță se află Vama Veche și la 6 km, orașul Mangalia. Parcarea se află în fața și în lateralul curții, de la fiecare fereastră, mașinile dumneavoastră putând fi observate cu ușurință. Fiecare cameră și întreaga casă, precum și fiecare spațiu atașat al curții, sunt și vor fi corespunzător igienizate și dezinfectate împotriva răspândirii noului Coronavirus. De asemenea, în fiecare cameră veți găsi soluții dezinfectante pe care să le puteți utiliza ori de câte ori veți considera că este necesar.

Galerie foto AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.