caracatite MangaliaCelebrele “caracatite” se intorc la Mangalia. Proiectul probabil uitat prin sertare de fostul primar Tusac, a revenit pe ordinea sedintei de consiliu de vineri. Desigur ca se vor pune celebrele intrebari: Cine? Cum? Unde?

Cine va ridica masinile. Care va fi firma desemnata sa efectueze ridicarea autoturismelor si colectarea unei sume pentru procedura?

Cum se va face blocarea rotilor? Intaietatea va fi tot pe criteriile vechi? Vor fi blocate masinile ieftine si cu proprietari din categoria “oameni simpli”, apoi turistii si niciodata masinile consilierilor locali care sunt parcate mereu pe trecerile de pietoni, politistii si desigur interlopii de care nimeni nu se atinge? Au scutire limuzinele de lux chiar daca sunt parcate pe mijlocul strazii?

Unde vor fi depozitate? Cine va fi fericitul posesor al unei parcari cu plata grasa a masinilor ridicate? Licitatii nu am mai vazut demult. Timpul va trece, noi vom fi probabil martorii unei afaceri tip caracatita.

10 COMENTARII

 1. bine, fie; or sa se puna caracatitele ,la masinile parcate ilegal.
  Dar unde trebuie sa fie masina parcata?IN parcarile din Mangalia, care stau goale,deoarece nimeni nu parcheaza in ele.
  Daca Primaria in marea mila ei fatza de circulatia din mangalia ,a facut o parcare continua pe banda intai a tuturor drumurilor din oras.(vezi bd.1 dec.unde banda intai pe ambele sensuri,a fost transformata in locuri legale de parcare)
  Deci stimati participanti la trafic, va rugam nu parcati pe trecerea de pietoni ca va luati o caracatitza de nu va vedeti. sau si mai rau ,o amenda de la politie,ca le-ati ocupat abuziv locul de parcare.
  In rest, aveo bahtalo !

 2. daca primaria desfiinteaza toate garajele construite pe domeniul public se rezolva problema parcarilor din mangalia

 3. a mai desfiintat si parcarea de la plaja saturn venus,pentru asa zisele drifturi si amendeaza lumea ca parcheaza pe plaja,pai unde sa lase omu masina? la intrare in oras? halal administratie

 4. In spate pe Ion Creanga le gasiti, la Sinan. Da veniti toti :)). Astia mangalioti curajosi cum e anonimus de aici de pe site.

 5. ca trebuie facut ceva referitor la idiotii care isi scuipa masinile pe unde apuca sunt de acord.ceea ce am urat toata viata mea a fost ridicatul masinii sau blocarea ei.fa prietene amenzile sa-i usture curul dar,ridicindu-mi masina sau blocand-o consider ca imi incalci dreptul de proprietate ceea ce nu e normal.
  din punctul meu de vedere ridicatul sau blocarea autoturismelor inseamna mafie,inseamna ca cineva trebuie sa manince.pe vremea tiganului tupac cineva impreuna cu ciobanel deja cumparasera niste masini de ridicat autoturismele dar…mangalia e oras mic,toti se cunosc,etc…
  referitor la”parcarea”dintre saturn si venus(???)nu vad mai PETRICA de ce te deranjeaza(nu parca nici moartea acolo)aia e parcarea lu udrea facuta pt.viitorul hotel ce se ridica pe structura defunctului hotel adriana.daca vroiau sa faca ceva,faceau acea parcare exact la mijlocul distantei dintre saturn si venus deoarece marea majoritate prefera locul acela de plaja.decit sa ma oblige sa-mi bag masina pe plaja,puteau sa delimiteze banda 1(asa cum a facut pe 1 decembrie)pt.a putea parca acolo.sau mai bine,cu o suma decenta,puteau turna o parcare pe toata lungimea plajei(terenul ala hidos plin de buruieni).
  P.S.hai sa aflam oare cine va manca din afacerea CARACATITA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.