[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120814vamafurt.flv”]Marţi, 14 august a.c., ora 09.00, un echipaj de jandarmi  aflat în patrulare în apropierea localităţii Vama Veche, a observat trei persoane care au devenit agitate la vederea oamenilor legii. Având un comportament suspect, cei trei au fost opriţi, legitimaţi şi li s-a făcut controlul corporal şi al bagajelor.

Într-o sacoşă, jandarmii au descoperit plante vegetale, (suspectăm canabis sau popular cînepă).

Cei trei au declarat că au cules plantele vegetale de pe un câmp din apropierea localităţii pentru consumul propriu.  Tinerilor,  Ionuţ P., de 29 ani, Ştefan T., de 22 ani şi Nicolae R., de 27 ani, din Baia Mare,  le- au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii faptei de deţinere de substanţe ilegale pentru consum şi au fost predaţi Secţiei 3 Rurală Mangalia în vederea continuării cercetărilor.

1 COMENTARIU

  1. Sa-mi spuna si mie cineva daca exista lege in care spuna ca aceasta planta, canepa este ilegala sau interzisa cum zice domuna jandarm, care nici macar politist nu e…aia cu cardurile am inteles-o, dar asta sa cleaga canepa nu vreau s-o inteleg…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.