Sîmbătă 30.03.2013 la Sala de Sport din localitatea Tuzla se va desfasura Campionatul National de Kung-Fu, organizată de C.S. „Marea Neagra” din Constanta si Federatia Romană de Arte Martiale de Contact.

Probele de concurs sînt „Tuishou” si „Non-Contact Sanda”. La campionat vor participa sportivi seniori, juniori, cadeţi şi copii. Au anunţat participarea cca. 60 de sportivi de la cluburile sportive afiliate la F.R.A.M.C.

            Din judetul Constanţa vor participa:

            -C.S. „Marea Neagră” Constanta, presedinte Iordanoaia Florin, 10 sportivi.

            -C.S.U. „Neptun” Constanta, presedinte Panait Cornel, 9 sportivi.

            -C.S. „Panda” Poarta Alba, presedinte Ciju Mihai, 5 sportivi.

            -C.S. „Noua Generatie” Mangalia, presedinte Broască Ciprian, 8 sportivi.

            -C.S. „Shaolin Callatis” Mangalia, presedinte Safta Costel, 11 sportivi.

            -C.S. „Sakura” Constanta, presedinte Ariton Valeriu, 3 sportivi.

            -C.S.A. „Axiopolis Sport” Cernavoda, director Dan Petre, 5 sportivi.

 Campionatul este organizat in conditii dificile, pe de o parte datorita cluburilor sportive care inca nu si-au achitat taxele catre federatie, pe de alta parte, o serie de cluburi au participat la campionate la alte federatii de arte martiale si nu mai au bani ca sa participe la acest campionat.

De asemenea, sala de desfasurare trebuia sa fie la Constanta, insa meciurile echipelor de volei din „play-off”, nu ne-au permis organizarea la Sala Sporturilor din Constanta si a trebuit sa ne mutam la Tuzla. Acest aspect a deranjat pe unii dintre oficialii cluburilor, care ne-au reprosat faptul ca am schimbat locul de desfasurare si astfel vor creste costurile de deplasare, cazare si masa. Pe de alta parte nici federatia nu a trimis la timp calendarul sportiv pentru anul 2013 si nu am putut sa beneficiem de Sala Sporturilor din Constanta.

Oricum, acest la campionat se vor stabili primii componenti ai lotului national de Kung-Fu, la aceste doua probe. Sportivii nostrii s-au pregatit si speram sa se comporte cit mai bine si sa cistige cele mai multe medalii.

 Campionatul este organizat cu sprijinul Consiliului Local si al Primariei din Tuzla, al d-lui primar Florin Constantin Micu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.