Campanie de combatere a fenomenului cerșetoriei, desfășurată de DAS Mangalia

0
213

La inițiativa Primăriei Municipiului Mangalia, în perioada următoare se va desfășura o campanie de combatere a fenomenului cerșetoriei și efectelor negative ale acestuia asupra comunității.

Sprijiniți de echipaje ale Poliției Locale, asistenții sociali ai Direcției Asistenţă Socială Mangalia se vor afla în zonele cele mai frecventate de cerșetori pentru a împărți materiale informative și a sta de vorbă cu cetățenii.

Cu sprijinul acelorași structuri, cerșetorii aflați pe stradă vor fi identificați iar, în cazul minorilor, vor fi adoptate măsuri de protecţie specială.

Operațiunile comune vizează identificarea persoanelor care apelează la mila publicului, precum și a locațiilor în care obișnuiesc să se adăpostească, fie că este vorba despre imobile abandonate și ocupate abuziv de aceștia, sau imobile puse la dispoziția oamenilor străzii de către terțe persoane.

Cetăţenii care observă persoane care cerşesc pe raza Municipiului Mangalia și a stațiunilor sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0756 201 404 (Dispecerat Polția Locală) sau 0341.140.113 (Direcția Asistență Socială).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.