liceul callatis În perioada 9-14 mai 2016,  300 de elevi de la  Liceul Teoretic Callatis”  au participat la Campania Globală pentru  Educaţie, ediţia 2016.

Campania Globală pentru Educație este o mișcare a societății civile al cărei scop este de a combate criza globală din domeniul educației,  de a  convinge statele  să ia măsuri pentru a asigura dreptul universal la o educație publică gratuită și de calitate.

Finanțați viitorul!” este un demers internațional al societății civile, coordonat de Campania Globală pentru Educație și care reunește peste 100 de organizații naționale, regionale și internaționale care sprijină dreptul universal la educație.

În România, Campania Globală pentru Educație este coordonată de Organizaţia Salvaţi Copiii și se bucură de sprijinul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

În Liceul Teoretic  Callatis , campania a fost coordonată de profesor psiholog Carmen Faliboga în echipă cu 10 cadre didactice.

Educaţia copiilor este cea mai bună cale către o societatate mai bună. Investind în educaţie, investim în viitor”  a declarat Carmen Faliboga, Coordonator Campania Globală pentru Educaţie, Liceul Teoretic Callatis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.