Societatea furnizoare de agent termic Callatis Therm S.A. Mangalia a ramas fara licenta pentru serviciul public de alimentare cu energie termică, cu excepţia producerii energiei termice în cogenerare, dupa cum se poate vedea si pe website-ul oficial ANRSC. Astfel nu vor mai putea functiona legal in aceasta iarna si primaria Mangalia este libera sa lucreze cum doreste.

Cristian Radu – Callatis Therm 1-0

 

 

 

9 COMENTARII

  1. decat sa platesti si sa nu ai caldura ca iarna trecuta ca in pestera mai bine fara multumesc primarieii ca mam debransat va sfatuiesc sa faceti la fel sant oameni de nimic!

  2. La cum merge justitia in romania, nu am mari sperante.
    Banc:
    Conform unor surse de la curtea constitutionala, inainte de nunta Ebei, judecatorii CCR s-au intrunit si au votat cu 6 voturi pentru si 3 impotriva, desemnarea d-lui Basescu “SOCRU MARE”

  3. Fratilor luati-va masuri pentru iarna ce vine caci nu vom avea caldura la caloriferele de la blocuri sau in cel mai fericit caz va fi caldura dar la 800-1000 lei Gigacaloria. Chiar daca nu va furniza callatisterm,primaria nu v-a reusi sa-si ia avizele necesare in iarna aceasta……poate urmatoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.