Callatis Therm inca mai are tupeu !

3
63

Au fost citati urmatorii consilieri in calitate de parati in procesul intentat de Callatis Therm. Surpriza este ca au fost citati toti consilierii, singurul lipsa este Tusac Mihai Claudiu …. de ce oare ? Sa nu imi serviti poanta cu “era suspendat” ca nu tine …..

3 COMENTARII

  1. Daca de 1luna nu mai dau apa calda…isi vad in pericol firma…asa ca ei cauta forme de a face bani :))
    NU mai bine, noi asociatiile de proprietari reziliem contractele cu CallatisTherm ca nu mai avem nevoie de serviciile lor…si apoi sa vedem cui o sa mai furnizeze ei apa calda si caldura? ca si asa ne dau cu porti la pret foarte mare, mai bine ne lipsim si rezolvam problema.

  2. Da,asta este solutia;sa-i lasam pe Callatisterm fara obiectul muncii.Dar atentie,Tusac ne intinde capcana cu referendumul,adica populatia sa voteze rezilierea contractului si apoi Primaria (adica tot noi)sa le plateasca despagubiri,conform contractului,explicatie simpla;asa a vrut populatia!Ar trebui ca toate asociatiile de proprietari sa rezilieze contractul cu Callatisterm-motive de reziliere sunt destule,le stim toti.

  3. In privinta referendum-ului, acesta este complet ilegal. Nu este vorba decat de un simplu contract de prestari servicii, incheiat intre Primarie si Callatis Therm. Rezolvarea consta in rezilierea contractului si plata daune interese catre beneficiar. Daca am face cate un referendum pentru fiecare contract nerespectat ne-am duce dracului toti….Ma intreb oare ce se intampla daca se refuza participarea la referendum. Situatia creata are 2 rezolvari: pe cale amiabila sau in instanta. Refuzati referendum-ul. Nu sunt decat bani cheltuiti de-an boulea pentru a se justifica niste actiuni care ar fi trebuit luate din timp si eventual neapartenenta unor persoane (nu spui cine) la conducerea Callatis Therm…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.