In timp ce sint sigilate centralele termice, Politia Economica efectueaza si la aceasta ora controale la sediul Callatis Therm. Dupa terminarea controalelor , sediul in care societatea Callatis Therm este chirias doar, va fi sigilat.

mangalia.tv

10 COMENTARII

  1. mangalia.tv…nu prea va mai inteleg atitudinea,acum…cum adica…ca la nationalizare????…pai,ori tineti cu noi,cei infrigurati,ori o dati pe nationalizare?!!!…pana acum am citit si am tacut…dar cred ca redactorul care a inventat titlul asta trebuie putin trimis in concediu…

  2. Nu e cam tardiv totul?controale si masuri care trebuiau luate la incepul iernii nu la sfarsitul ei,dupa ce am platit pentru ore de caldura cat altii pentru o luna? nu ne incalzeste cu nimic,raul a fost facut.

  3. Filimon???…De unde ati mai scos-o si pe asta???…De societatea civila ati auzit???Mai bine ati iesi cu totii in strada,decat sa aveti asteptari de la politicieni…In Mangalia,Iorgus a instaurat regula instaritului pe spinarea poporului…Inca nu ati intel;es asta??…Pacat…Mare pacat…

  4. N-ai dreptate necuvantatorule ! Are si Filimon partea lui de merit, desi a intarziat putin. El e cel ce a notificat astazi rezilierea contractului cu firma de termoficare, si daca reuseste sa convinga si guvernul maine sa dea liber la achizitii de combustibil, fara licitatie, o problema e ca si rezolvata. Pe partea cealalta, pe penal, controalele din ordinul parchetului, se datoreaza in principal ONG-ului “Drepturi Civile”, care a facut prima plangere penala catre parchetul de pe langa judecatoria Mangalia (exista publicat raspunsul parchetului pe Mangalia.Tv), si nu in ultimul rand un merit foarte mare il are televiziunea locala Mangalia.Tv, care a informat tot timpul populatia si ale carei articole si filmari le-a preluat presa si unele din televiziunile centrale. Au meritul lor si cetatenii care au iesit in strada, dar numai ei nu faceau nimic, fiind prea putini care au iesit, si pentru scurt timp.

  5. Exact asta tot incerc sa spun si eu…SUNT MULT PREA PUTINI CEI CARE IES IN STRADA!!!…Si daca dl. Filimon continua pe drumul asta,e de bine…Insa…Parerea mea e ca ar trebui sa nu se mai lase inregimentat politic…sa actioneze ca independent,in folosul comunitatii.Si ar fi mult mai convingator.

  6. Eu vreau sa multumesc d-lui Paul Guzu care este reprezentantul Asociatie Drepturi Civile .Ei au facut plangerea penala. Felicitari si Multumim!
    preluarea centralelor si denuntarea contractului cu Callatis nu putea fi facuta mai devreme intrucat clauzele contractuale nu permiteau rezilierea.Acum au fost indeplinite conditiile prin neindeplinirea repetata a obligatiei de a furniza agent termic.Sa nu dam cu pietre si sa speram ca din punct de vedere legal lucrurile vor decurge spre bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.