Cu prilejul sărbătorilor Pascale, în perioada 14-15 aprilie, 150 de jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa în cooperare cu Poliţia desfăşoară acţiuni de asigurare şi menţinere a ordinii publice în zona lăcaşurilor de cult din Constanţa, Năvodari, Medgidia, Cernavodă, Hârşova, Costineşti, Mangalia, Techirghiol şi Eforie.

 Deasemenea 100 de jandarmi asigură măsurile de ordine publică la Slujba de Înviere de la Constanţa (plaja Modern), Mangalia (în faţa hotelului Prezident), Medgidia, Cernavodă şi Hârşova.

La nivelul inspectoratului au fost constituite şi echipe de intervenţie care vor acţiona în cel mai scurt timp, dacă situaţia o va impune.

Recomandăm credincioşilor care vor participa la manifestările religioase să manifeste calm şi înţelegere, pentru a nu se produce aglomeraţie, precum şi să acorde o atenţie sporită la modul de asigurare a obiectelor personale.

1 COMENTARIU

  1. Ii rugam pe hoti sa nu mai fure, pe talhari sa nu mai talhareasca, soferii sa nu mai bea, politia sa fie mai vigilenta, politia locala sa intervina in caz de altercatii, sa nu se intoarca cu spatele,… Ups ! Cred ca am pretentii prea mari ! 🙂
    Sarbatori fericite tuturor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.