Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche un autoturism de lux care figura în bazele de date ca fiind furat din Federaţia Rusă.

Poliţiştii de frontieră au verificat în data de 01.05.2012, în jurul orei 12.00, pe sensul de ieşire din ţară un autoturism marca Porsche Cayenne Turbo, înmatriculat în Federaţia Rusă şi condus de un cetăţean rus de 57 ani.

După efectuarea verificărilor s-a stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind furat din Moscova, din data de 23.07.2009.

În autoturism se mai aflau trei persoane de sex feminin, de cetăţenie rusă şi ucraineană, dintre care una a declarat faptul că a achiziţionat respectivul autoturism de la un târg auto din Moscova în luna martie 2012, achitând suma de 25.000 de euro.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 107.500 lei, a fost ridicat în vederea indisponibilizării la sediul Grupului de Nave Mangalia.

Pe numele persoanei de sex feminin care a declarat faptul că autoturismul îi aparţine, S. ALLA de 58 ani, cetăţean al Federaţiei Ruse, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, faptă prevazută şi pedepsită de art. 208, alin. 1 Cod Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.